dålig uppdatering

Som ni vet så har jag och magen semester.. därav den dåliga uppdateringen.
Hoppas på förbättring nästa vecka kanske, då ska jag lägga in en massa bilder och skriva om allt kul vi har gjort.. Mest badat och solat eftersom det är sånt underbart väder.


 

Hej hopp från mig och trollet

Final preparations

Jag och Pm har gått ut hårt i början av våran semester, IKEA på måndagen och sen har vi organiserat och städat i lägenheten så att allt ska vara klart. Måste säga att Pm har gjort de mesta av städningen då jag har försökt vila en hel del. Nu finns det iallafall plats för trollet när det tänkte komma, sängen är bäddad (med Spiras Elefant djungel sängkläder), garderoben är rensad nu ska jag bara sy en grej till skötbordet och organisera där så ska allting vara klart! Spännande spännande!!
Inne i magen levs det rövare, så fort jag lägger mig ner så ser man buklor lite var stans där trollet bestämmer sig för att sticka ut en fot arm eller vad det nu kan vara. Har varit till barnmorskan och som vanligt var allting hur bara som helst. Hon är dock inte helt säker på att den ligger med huvudet nedåt så om det inte är övertygad nästa gång så ska vi få gå på ett andra ultra ljud för säkerhetens skull. Skulle va hur coolt som helst att få se den nu när den är såhär stor. Då borde man ju kunna se kön också hihi.. Lägger upp lite bilder så ni får se hur det ser ut hemma hos oss med nya saker från IKEA.. Ha det bäst!!


     
     
    

Sista dagen..

Idag är det den sista dagen jag jobbar, ska ha semester och sen tänkte jag föda barn :)
Får väl de när den tänker komma.. Känns väldigt konstigt måste jag säga, ska inte jobba på över ett år..
Hur skumt som helst.. kommer väl blogga lite då och då framöver beroende på vart jag håller hus..


Ha det bra

uppdate

Inte så länge kvar nu.. är ju för tusan Juli och i Augusti är det dags.
Jag jobbar dessutom bara 2 ½ dagar till sen är jag ledig. Ska bli så himla skönt att kunna vila när jag vill och bara ta det lugnt. Hoppas på fint väder så jag kan bada : ) Bebisen växer och växer ska verkligen bli spännande att träffas.

Sandra och frasse har varit hemma med Ingrid några dagar nu.. Hon är så otroligt snäll och söt, får jag en hälften så söt unge så är jag nöjd. Som sagt längtar verkligen tills vi får träffa det där lilla trollet som ligger och puffar i min mage.

nån som vill haka på??


haha

Postat av: hmm

lär dig stava :P är du 7 år eller ?


Moget att stå för vem man är!


En vecka har gått

 en av dom saktigaste veckorna i mitt liv.. Tiden har verkligen krypit fram.
Lyckades ju självklart få magsjukan också samtidigt som allt hände så jag har ju inte varit allt för pigg.
Är sjukskriven den här veckan för att hämta igen mig. Kan iallafall äta lite mat nu men det är verkligen svårt.. Mår bäst när jag bara ligger och vilar. På fredag är det begravning, känns jobbigt men samtidigt skönt på nått vis. Det känns iof fortfarande inte som att det är sant. Känns som jag kan ta upp telefonen när som helst och ringa till henne. Kommer väl aldrig kännas helt som att det är på riktigt men de kommer nog kännas lite verkligare efter begravningen iallafall.


Här är en vers som mormor hade valt ut.. så otroligt vacker!


Den dagen jag går för att ej vända åter
Jag vill att ni minns mig precis som jag var
Det blir bara värre mina kära om ni gråter
För ingen kan ändra det öde vi har
Den dagen ni står här och kanske mig saknar
Jag vill att ni lever och livslusten har
Mina älskade kära jag vill att ni lever
de dagar, den tid ni har kvarRSS 2.0