Mormor

Trollet kommer inte få träffa min mormor.. Min söta, min underbara världens bästa mormor. 
Det här kan inte vara på riktigt.. jag hoppas att jag vaknar snart och att det bara var en hemsk dröm.
Jag kan inte stå ut med tanken att jag aldrig mer kommer få träffa henne. Den piggaste 73 åring jag nånsin känt.. 
Så klar i huvudet, mer som en kompis en som en mormor.. vi kunde prata om allt, kändes som att vi var jämngamla.

Det värsta av allt är att hon inte han träffa mitt troll och att trollet aldrig kommer få lära känna henne...

Jag hoppas verkligen att det bara är en dröm!
Fri-sören

 Vill skänka en Guldstjärna till min frisör Lina, du är bäst. Mitt hår blev så jävla bra sist alltså!
Luggen perfekt, frisyren perfekt och färgen perfekt.. Du är bäst alltså.. såhär bra har mitt hår aldrig i hela livet varit!!

skötväska

Idag beställde jag min "skötväska".. Det är egentligen en Laptopväska men den var så fin och jag vet att det är bra fack i den så jag köpde den så kan jag ju ha den till min framtida laptop också hihi
Hoppas den passar bra till min bruna fina vagn.. hade velat ha en typ en brun med turkosa blommor på men jag hittar ingen sån och den här är det ju guld på. :)


Midsommar

En va mina favorit högtider måste jag säge.. blev väl dock lite speciell i år eftersom jag inte får dricka alkohol :)
Men det var super mysigt endå, Vi var på gnaget nästan hela dagen och åt åt och åt.. smaskens.. Sen rullade vi bort till Skönvik där feejk spelade litegrann.. trevligt var det.
På lördan blev det grilllning hos Maja och Pär och när grabbarna kollade på fotboll så spelade vi tjejer kort och alfapet. Första gången jag spelade riktigt alfapet (har bara spelat barn alfapet innan där orden redan står i fyllda)
Och man kan väl säga att jag sög rätt bra.. Gick OK från början men sen lyckades jag få REBUSEN.. och ville försöka lägga ut de men de gick inte.. så blev jag som fast och förlorade.. Jämn kamp mellan Ellen och Maja och till slut vann Maja.. Grattis!

Rolig skön helg.. nu ska jag bara jobba 3 veckor till sen tänker jag ha semester!!

                  


Vecka 30

.. nu är det bara 10 veckor kvar!
Helt sjukt vad fort det går, och jag ska dessutom bara jobba 4 veckor till sen tar jag min semester.
Var till barnmorskan igår, alla värden är fortfarande bra behöver inte ens börja med järntabletter.
Magen hade växt också, men allt precis som det ska vara enligt kurvan. Känns stabilt. Pulsen låg fortfarande på 140 och den ligger fortfarande längst till höger i magen med huvudet uppåt. Det är typ helt tomt på vänster sida. Tills nästa gång hoppas jag dock att den tänker vända på sig. Börja bli obekvämt med ett huvud i revbenen och jag vill ju inte dirket föda i säte!


Vocal

Pm har tappat rösten.. Det är väldigt tråkig, får prata med mig själv hela tiden.
3 Dagar har den varit borta nu.. hoppas den snart tänker komma tillbaka.
Jag är inte så bra på att förstå hans charader.

Pike Queens

Jaha... på Lördan var det dags för storsloken. Vi gick ut hårt med ett mål på att få dubbelt så mycke fisk som förra året. Detta mål hade vi nått rätt fort. Tyvärr så fick vi inga mer fiskar efter det. Vi fastnade i håven och sen fikade vi.. Men det var väldigt mysigt måste jag säga. Två Gäddor fick vi och en slut vikt på 2,5kg en 81:a plasering av 99 tävlande.
Nästa år fortsätter vi med samma mål och satsar på 4 fiskar : )

Just de.. vi fick va med i tidningen också!!


För Petter har tagit studeenten, fy fan va han är bra!

I fredags tog min bror studenten, ja ni hörde rätt. Lill Petter har blivit stor, helt sjukt han fyller snart 19 och har körkort.. När hände det här?? Hur som helst så va jag och kikade på han en snabbis det var trevligt men väldigt varmt!

               

Grattis..

..Elin min gamla klasskompis som fick en liten son inatt!
3670gram och 50cm lång.. precis lagom måste jag säga!!

Grattis gumman han är säkert vackrast i världen!


Igår..

..fick jag träffa världens sötaste Ingrid igen.. Hon växer så det knakar och blir bara sötare och sötare!
Längtar ännu mer efter mitt lilla troll.. Efter mys var det dags för grillning pappa var grill master : )Helgen som varit!

Fredag efter jobbet blev vi bjuden på mysig picknick i Björkbacka parken med Anton, Frida och Maria. Suuper god pasta sallad och så hade Anton bakat kladdkakemuffins.. mums! När vi hade tjockat i oss en massa mat var det dags för kubb spel (vilket jag sög på) och senare lite kortspel. Super mysig kväll.

lördagen var vi på stan en snabbis sedan drog vi till Stugun, PM spolade av bilen och jag åkte till Bomsund och lekte lite med Nova och Ellen.. Riktigt härligt var det, på kvällen blev det grillning med Pär, Maja och Silje och sen gick vi en runda på byn.

 


söndagen skulle Pm tvätta/vaxa bilen så jag passade på att vila lite på förmiddagen sen bjöd jag in Frida, Anton, Mathias, Ellen, Nova, Daniel, Bob och PM på lunch och Kubbspel. Fast det blev snarare middag och kvällen avslutades med kortspel.

RSS 2.0