Köket

skulle jag också vilja få tid med.. och framför allt råd med!
Blir garanterat inte fören nästa år det blir fixat.

har redan bestämt tapeten jag vill ha
golvet blir lika som det i hallen
skåpen blir nog nån av gråfärgerna i tapeten.
taket ska målas och så ska vi nog bygga igen ovanför skålen.
skulle behöva en ny diskbänksskiva också.. vill inte ha trä för jag tycker det blir tjorvigt när man ska laga mat och så. Skulle nog helst vilja ha betong, men det kanske blir en ny vanlig också.

Frågan är väl egentligen bara vilket kakel det ska bli.
Betongskivantapeten


Alfreds rum

önskar jag att jag hade tid att ordna.. vet ju ungefär hur jag vill ha det men när fasen ska man få tid. Är inte det lättaste att renovera med en liten ettåring i hasorna. Väggarna måste spacklas och eventuellt sättas väv på. Taken lister och fönster ska målas och ett klickgolv ska läggas in. Sen när det kommer till väggarna så har jag ju köpt en vägg schablon som ska upp. Out of this World från Olive Kids.kan dock inte bestäma mig för vilken färg jag ska ha på väggarna..
har hela tiden varit inne på typ limeskals färgat ungefär såhärmen jag vet inte riktigt hur vissa av wallisara funkar till den och sen har jag blivit lite sugen på den här färgen på senaste.. undrar vad som blir bäst...


tråkig

satt och läste lite gamla inlägg, fan va tråkig min blogg har börjat bli.
riktigt TRÅKIG! måste rycka upp den lite annars är de ju bara lägga ner.
I morgon blir det skoj, vi ska åka till Strömsund och shoppa på dollarstore och helenskläder på dag och sen på kvällen blir det tjejfest med kräftor, singstar, wii, spel och vin såklart : )

Ska bli skit kul!


natten som kommer

small det för ett år sedan.. eller det började snarare göra väldigt ont.
I morgon kl 5 har alfred funnits i ett helt år utanför min kropp. Som alla säger så går det sjukt fort.
I söndags hade vi kalas för honom, blev riktigt lyckat.. Strålande sol så barnen kunde leka i lekstugan och bada i poolen efter tårtätning. Ska lägga upp bilder snart men jag hinner ju inte riktigt med nu när jag jobbar.

Grattis Mathias också som fyller 23 idag!

Fullspäckad helg

Idag efter jobbet blir det middag på falkens med Ellen, Melina, PM och barnen.
Sen blir det fotboll såklart.. På lördag ska jag baka det sista, hämta smörgåstårta och sen blir den dagis fest.
Och på söndag är det dags för informell namnsägelse och ettårskalas! Verkar som det blir bra väder då, hoppas


Första dagen

på jobbet var det igår. Gick riktigt bra, kom ihåg det mesta så nu är det bara lära mig det nya och de va faktiskt inte så mycket. Dock känns det inte som att det är på riktigt, känns som jag ska jobba nån dag och sen gå hem igen. Men så är det ju inte riktigt. : )  Gick bra för alfred och PM också, dom passade på och åt blodpudding när jag inte va hemma (tycker inte om det).  Har hört tyktas om att PM ska göra som Alex Schulman och börja pappa blogga men jag vet inte hur det går med det. kram så länge

Ett år

Snart är det ett helt år sen alfred föddes. Helt sjukt va fort tiden har gått. Han har blivit så himla stor, springer runt som en vilde här hemma nu. På söndag blir det kalas, har bakat och stått i nu är det mesta förberätt. I morgon börjar jag jobba också, känns konstigt. Ena stunden tycker jag det ska bli jätte skönt och andra får jag panik. Men det ska nog mest bli skönt att få va sig själv lite igen och att få lite tanke utmaningar. Kommer nog uppskatta tiden med Alfred mer också när den blir mindre. Här kommer en skön bild på Alfred när han sitter och kollar på TV i leksakskorgen antagligen hans favoritprogram AFV : )hmm

satt nyss och slö kollade lite på grannfejden.. har dom nånsin lyckats lösa nån fejd??


Den har kommit..

... finns på Coop i stan. Jag var på systemet idag på lill änge.. Tänk om jag visste om att den fanns där då!!!Yearbook Yourself..

fungerar nu igen..Klicka här för att se fler foton..

Kryssning!!

Har varit iväg på kanske en av de roligaste helgerna nånsin..
Fy fan va kul vi har haft det!! Underbart sällskap.. var länge sen jag skrattade så mycket.
Blev inte så mycket bilder tagna, hade fullt upp med att skratta.

Ligger iallafall några bilder härhan kan gå!

Alfred tog alldeles nyss sina första riktiga steg mellan två möbler här hemma.. var säkert över en meter emellan och han gick alldeles själv. Min lilla bebis kan gå, har förstått att alla andra bebisar jag känner skulle börja gå förr eller senare men inte min lilla Alfred :) Men nu kan han tydligen det.. snart är han ingen bebis längre utan ett barn..

Otroligt stolt

RSS 2.0