slow week

Jossan - Gud va tiden går sakta idag, den har gått sakta hela veckan.
Annelí - haha hela veckan det är ju bara tisdag idag.
Jossan & Jag i kör - Ja precis, det om nått bevisar väl att veckan går sakta!!!!


phonesNokia 3210 - Min första mobil, fick den först tillsammans med Petter som nån slags nöd telefon. Fick bara använda den när vi skulle ringa mamma och pappa eller när dom skulle ringa oss. Efter ett tag fick Petter en 3310 och då va telefonen min. Man kunde spela snake på den och byta skalet. När jag fick min 5310 så sålde jag den här telefonen till Henning.

Nokia 5310 - Fick välja den här telefonen helt själv, den va liten smidig och man kunde skriva in egna ringsignaler (När PM ringde hade jag I was made for loving you med Kiss). Var sjukt nöjd över den här telefonen. En dag ringde Marita till PM och undrade varför jag inte svarade på telefonen. Det gick upp ett ljus för mig och jag la mig ner på marken och började böla. Tidigare den dagen hade jag tvättat min vinterjacka. Innan jag la in den i tvättmaskinen sa mamma åt mig att gå igenom fickorna, vilket jag såklart redan hade gjort. Dock hade jag glömt den lilla fickan på armen där jag brukade ha telefonen. Från och med den dagen även fast jag försökte torka telefonen så stod det "sätt i simkort" fastän jag redan gjort de :(

Nokia 6110 - Fick låna pappas gamla telefon för att 5310:an gått sönder. Fanns inte T9 på den här telefonen och det var väldigt tröga tangenter.

Sony Ericsson T10 - Fick låna den här av PM för att jag va så less på pappas gam härk.

Sony Ericsson W800i - Första telefonen som jag köpte själv, en av de bästa jag haft. Man kunde lyssna på musik på den ta bra bilder och så va den ju lite cool eftersom den va orange och vit. Det allra bästa var nog att det fanns blixt till kameran. Sjukt nöjd med den faktiskt, sålde den till Frida B när jag köpte kent mobilen.

Sony Ericsson W910i - Köpte nog mest den här för att det var en kent mobil. Blev dock missnöjd när de inte fanns nån blixt på kameran.

Sony Eriksson K810i - Lånade mammas gamla för att w910 av okänd anledning startade om sig själv hela tiden.

Sony Ericsson U10i Aino - Var lite feg tordes inte beställa nån telefon med bara touch för jag visste inte hur bra den skulle vara. Kände när jag började använda den att man hade velat ha mer touch. Annars var det en riktigt bra telefon. Snygg och smidigt med dockan och de trådlösa headsetet. Sålde den på blocket.

IPhone 4 - Hoppas jag får den snart :)


phone

Dina ordrar

 • Din order 700100193733, iPhone 4 Black 16GB, lades 2010-08-30.
  Status - Väntar på leverans.
  Din beställning är nu orderlagd och placerad i kö. Beroende på tillgång av telefoner från Apple kan väntetiderna variera.

  Statushistorik:

  • 2010-08-31 - Väntar på leverans

 • ooo

  vad jag längtar efter min nya telefon :)
  Har fått ordernumret nu men de har inte kommit fram på telias sida än.
  Ska bli så spännande.. tror PM får sin idag..


  Rensat kantareller!

  dsc00023 (MMS)

  Rensat kantareller!


  grett


  Djungelhuset!

  dsc00014 (MMS)

  Djungelhuset!


  Beställd


  dagisfest på lördag


  sjukt

  den här lilla lilla pluppen på dessa bilder är nu 2ÅR!!!! Helt sjukt är det..
  Han börjar bli en väldigt skön kille, blir lugnare och lugnare nu och pratar mer och mer. Ska bli helt underbart och se all utveckling kommande år också. Men tiden går verkligen extremt snabbt. Känns som det var alldeles nyss som han fyllde ett haha.


  matthew


  Samtal

  Jossan, Vad heter kylpasta på engelska?
  Jag, Cooling paste
  Jossan, Fast på engelska
  Jag, JA! Cooling paste
  Jossan, Jaha
  Jag, Ja jag sa ju de första gången också, vänder mig om.
  Jossan kollar på mig och säger: Fast jag frågade teknikern i telefonen..


  Fångarna på fortet

  Vissa tycker att det är en onödig comback men jag är överlycklig. Hur spännande som helst ska det blir. Tycker att det är synd att det är varje dag bara, tycker bättre om uppläget fredagsmys med fortet som de va förut.

  Match 1
  Fortets mästare - Svenska mästare

  Match 2
  Idol - Let's dance

  Match 3
  Fotboll - Handboll

  Match 4
  Förläldrar - Barn

  Match 5
  Tv-bönderna - Smash hits

  Match 6
  Final  kitten

  har bestämt att nano ska få en kattkompis, har varit inne på blocket flera gånger om dan i säkert två veckor nu utan reslutat. Har ringt på flera sötnosar men alla har jämt varit tagna. Helst av allt vill jag ha en spräcklig. En grå/svart, grå/svart/vit nåt i den stilen. Helst av allt en långhårig, hoppas det kommer nån snart som jag hinner få.


  Så här stora är våra morötter!

  dsc00012 (MMS)

  Så här stora är våra morötter!


  Deckarmamman

  Skönast idag


  Zeb

  Många tycker säkert det är jätte fjantigt att gråta över en hund. Men vi har haft honom i över halva mitt liv. Jag var 9 år när han för första gången rultade runt på golvet hemma. Han har varit med mig genom så himla mycket. Han har dragit mig upp för flera mil fjäll och till mörtsjön jag vet inte hur många gånger. Vi har varit på så många promenader att jag inte kommer ihåg alla. Han har tröstat mig när jag har varit ledsen. Jag kommer sakna det speciella sättet han drog i kopplet när han skulle bajsa :) Kommer sakna hans kloka ögon som kollar upp på en. Kommer sakna allt med dig Zeb. Jag vet att han mår bättre av att få vila eftersom han va gamal och det sista året döv men jag blir ledsen ändå. Det blev dessutom ett missförstånd mellan mig och mamma. Hon trodde hon hade berättat för mig att det va idag dom skulle ta ner honom. Men jag hade ingen aning om att det var idag så jag han inte säga hej då. Känns pissigt helt enkelt, vet att de kommer gå över men jag hade velat säga hej då. Hoppas han har träffat Albin i hundhimlen och att han just nu springer och jagar en stor skock ripor. Finaste hunden nånsin, Zeb.


  Good looking

  dsc00010 (MMS)

  Good looking


  Kräftkalas. Det är i bären frukten är och ...

  Kräftkalas. Det är i bären frukten är och linas tips om man blir för full undvik att gå.


  het

  På tal om inception så finns det en hel del ögon godis som gör den sevärd.
  Push24 har också uppmärksammat hetingen Joseph Gordon-Lewitt.
  "Fångad"

  De vill jag lova att jag blev i en av tv-serierna som gick på årets sommarlovs program.
  Det hette just Fångad och var en äventyrs serie om några barn som blir fast på en ö. Följde med spänning vad som skulle hända, om jag missade att kolla på TV så kollade jag på svt play. Nu var det äntligen dags för sista avsnittet. Undrade lixom hur dom skulle lyckas knyta ihop allting är ju bara 25min långa avsnitt och det är ganska många trådar som ska knytas ihop. Men det går väldigt trögt i sista avsnittet och sen avslutar dom med världens kliff hanger. Men vafan sommaren är ju slut nu dom kommer inte kunna sända nått mer. Har undersökt lite, googlat som fan och det verkar inte ens som dom gjort nån andra säsong. Så jag har typ lagt ner över 700 minuter på en serie man inte ens fick veta hur de gick på. För övrigt så gjordes serien 2008 så man kan ju tycka att SVT borde kollat upp lite innan ifall serien lagt ner.. DUMT..  Skördar dill

  dsc00004 (MMS)

  Skördar dill


  Ny favorit

  Kan varmt rekomendera inception den går rätt upp på min "bästa film lista". Klurig, spännande, han inte undra när den skulle ta slut en enda gång 2,5h bara flög förbi. Hoppas jag inte har hypat den nu så den blir dålig för nån annan, tror den är för bra för att bli över hypad.


  Brunis sen bio, Inception hoppas den är bra.

  dsc00003 (MMS)

  Brunis sen bio, Inception hoppas den är bra.


  Mina nya Converse


  Mascara

  Utan mascara


  Vanlig mascara


  Imju Fiberwig Mascara  Riktigt bra förlängnings mascara, det är fibrer i mascaran som förlänger på riktigt. Syns inte lika bra på bilderna men fransarna blev mycke längre.

  vinter?

  Hösten kryper sig allt närmare. Har faktiskt suttit och kollat på lite vinter/höstskor. Är rätt säker på att det blir dessa bara dom är sköna.


  Min älskade aino

  Har jag nu lagt ut på blocket!
  Vill ha en iphone istället annonsen ligger här.
  Säg till om du är intresserad!


  Det vankas..

  ..Kräftkalas, kräftkalas!


  Semestern


  Festivalfötter

  dsc00387 (MMS)

  Festivalfötter


  Hurra för karraketer

  dsc00380 (MMS)

  Hurra för karraketer


  Dj evert in the house

  dsc00379 (MMS)

  Dj evert in the house


  RSS 2.0