I'm alive

Här var det dött som i graven, kom och tänka på ett sms som Pär skickade till PM en gång där stod det nått i stil med. "Tänkte höra om du har dött, men du kanske inte har nån mottagning i kistan" jaja slut på skämtandet. Måste ta och skärpa mig med bloggningen. Vi har varit sjuka ett tag och det har varit mycke på jobbet så jag har inte hunnit blogga nånting.


Idag blir alfred 1 ½ år gammal, stor killen min. Känns som han har gått över från att va bebis till att va barn nu. Det kommer mer och mer ord nu sen han börjat på dagis. Sijje=Silje Nene=Nelly Nutten=Nappen Makka=Macka eller smaka inte riktigt säkert. Sen titta, mamma, pappa, klockan har han ju kunnat rätt länge. Men det märks verkligen att det är pågång. Alla delar av ansiktet kan han peka på nu också, och när jag undrade härom dagen vart han hade strumporna pekade han på fötterna och sen sprang han och hämtade strumporna. Det är coolt när man märker hur mycket dom fattar egentligen fast än att dom inte pratar.

I helgen ska vi till nälden på 40årskalas och sen ska vi på rockfest. Blir säkert sköj, hoppas att det milda vädret håller i sig också så att man kan va ute litegrann.


Ajöken


Jinx it

Slängde ur mig förra veckan att jag inte brukar va sjuk så ofta nu för tiden.
Nu är jag dödsjuk, ont i hela kroppen täppt, ont i halsen och örat :(

Fan

Igår

kom Aino hem till mig :) En så länge nöjd men det blir alltid lite vemodigt med ny telefon. Fast jag hatade den gamla så är man ju van den. Hoppas att det blir en tur med skotern på dagen i morgon. På kvällen blir det iallafall schalgerfest hos Melina.


Trolles trafikklubb finns på Spotify!

Jag är inte rädd för monster för dom skrämmer inte mig,
Ifall dom försöker några konster får dom lov att akta sig.
Jag är inte rädd för kottar för dom säger aldrig nåt.
Fast jag är blyg för äppelskrottar och får hicka utav knott

Jag är faktiskt rädd för russin är det konstigt att förstå
Jag har träffat flera dussin och dom va så dumma så
Dom är små och dom är fula om dom gnäller nästan jämt.
Som en skrynklig liten kula det är klart att man blir skrämd

Lita aldrig på ett russin aldrig nånsin vad du gör
Och försök inte va bussig för det har du inget för.
Låt dom hålla på å gnälla dom vill bara bita dej!
Att dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mig
Dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mig.

weekend

Kom överens om att om det var varmare än -15 grader skulle vi kolla på rally annars fick det bli en tripp till stan. Sagt och gjort så åkte jag in till stan, hittade lite fina kläder till både mig och alfred. hittade en super mysig halsduk på monki som jag var jätte sugen för kanske en månad sen. Men den kostade 250kr då, känns som de va lite mycke för en halsduk. 75% rea jajjemen 62kr som hittat. Hittade inte bilder på allt jag köpte men dessa snyggingar fick iallafall följa med hem. Tröjan från Monki och "blusen" från Gina.


 På kvällen pallrade vi oss ner på byn för att kika på lite bandy. Trevligt, synd att de va så kallt. Blev sedan robinsson final och mys hemma. På söndagen bar det iväg på 2 års kalas hos Silje, mysigt och måånga kakor.
Sen va helgen slut.RSS 2.0