fredagsskoj

Gå in på eniro.se
Välj Kartor
Sök på Åsögatan 176 i Sthlm
Välj Gatvy
Klicka till höger 4ggr och kolla i vänstra övre hörnet.:)

Topsify

Tips till alla som använder Spotify, smart ställe där man kan hämta toplistor!


Mums

Såg på Skavlan för några veckor sen och John Mayer var med. Men alltså vilken pudding, och så lite badboy. Mums.


dålig luft

Sitter på jobbet har en huvudvärk som håller på att ta dö på mig. Bihålora känns helt uppsvullna och jag är täppt i näsan. Ögonen klibbar igen och jag ser helt suddigt. Känner i luften att det inte är särskiljt kallt men jag är helt frusen, sitter med vantar tjock tröja och en filt i knät. Det kliar över allt i öronen, ögonen, ansiktet, armarna, håret ÖVERALLT.
Jag håller på att bli galen, jag har aldrig varit allergisk fören jag började jobba här och nu blir det bara värre och värre. :(

Grattis!

Till stor tjejen Silje som fyller två år idag!!Hade ingen bättre bild här på jobbet så den blev lite liten hihi


Första riktiga dagis dagen.

Hade världens mysigaste morgon i morse. Klev upp och tänkte duscha innan Alfred vaknade men han vaknade innan jag han in i duschen. Så jag gjorde i ordning välling som han fick äta i sängen medans jag tog en snabb dusch. När jag kom upp på hans rum så står han i sängen och surrar hur mycket som helst. Macka Packa var det enda jag förstod av vad han sa. (För er som inte har småbarn så är de en karaktär i ett barnprogram) Vi går ner och sätter oss i soffan för att kolla lite på barnprogram, byta blöja och ta på sig kläder. Har världens mysigaste kille som bara vill kramas och mysa, fick till och med en puss. Så om det ska va så varje morgon nu när vi ska iväg på dagis så gör det mig inget att jag måste kliva upp tidigare.
helgen

har varit underbar faktiskt.
På fredagen blev det party hos frida och sedan utgång. Var mycke skumt folk ute men det var riktigt kul.
Är ju som vanligt dock roligast på förfesten, där blev det med vilda gester och lite singstar.

På lördagen blev det en lugn slapp dag, kollade lite på Chuck och så kom mamma och pappa förbi en sväng.

Igår blev det en super härlig ute dag uppe i mörtsjön med alla barn och en massa folk, grillade korv och mös i det härliga vädret. Maja råkade dock elda upp nästan hela sitt hår men annars gick allt bra. Sen åkte vi hem tog det rätt lugnt lagade mys middag kollade på blåsningen och köping.

Måste föresten berätta nått roligt som hände i fredags, vi kom fram till att jag och Jenny antagligen är tvillingsjälar hihi. Började för ett bra tag sen då jag märkte att vi hade precis lika plånbok, har aldrig träffat nån som har haft just en sån. När vi sen skulle åka med bussen i fredags så märkte jag att vi hade precis lika kortettui. Ja de va väl inte så märkvärdigt kanske tänkter ni. Men sen på kvällen hände det roligaste Jenny börjar sjunga på en sång och dra några citat som jag känner igen. Men jag kan inte riktigt sätta tummen på vad det är för nått. Till slut inser jag att det är Trolles Trafikklubb. Några band som jag hade när jag var liten som kanske är huur roliga som helst har däremot aldrig träffat nån som har förstått de. Detta resulterade i att vi sjönt sången Kex Kex Kex (Jag är galen i Kex) hela kvällen. På lördagen började jag leta efter banden och inser att jag saknar mitt gröna. Det ska finnas ett rött, ett gult, ett blått och ett grönt. Började igår kolla på internet och lyckades hitta en sida som hade alla banden på MP3. Min dag var räddad, har fått hem dom nu och fan va bra dom är :)


Hej micke!

226d8cbe8e51576e7d78f9aef539a778.png

Kolla varifrån!

Hej micke!


Vagnen

Gick ifrån mitt brio rakt igenom koncept, det blev en crescent till slut, föll på att den har liggläge, var billigare och att det finns fack på den :)
Var och hämtade den idag på ICA :) Blir till att bygga ihop den i helgen.
Köpte en med turcosa ränder på, Ellen har en lika dan med vita ränder så jag tänkte att det kunde va bra om det är lite skillnad.


Stoltast

Min lilla guldklimp, sitter just nu på jobbet och är ungefär stoltast i världen. Birgitta ringde nyss och berättade att det gick bra för Alfred på dagis. Att han börjar känna sig så pass hemma att han börjat hitta på bus och spela pajas. Och Nova och Silje va inte sen på att haka på så dom har väldigt kul tillsammas. Låter kanske knäppt att va stolt över nått sånt men det känns jätte skönt att han tycker det är roligt på dagis och att han trivs. Sen att han är en liten pajas det har jag ju vetat hela tiden. Finns verkligen inget härligare nu än när man kommer hem från jobbet och får pussa och kramas med min lilla sötnos. Det är äkta kärlek det, man kan inte ens förstå känslan innan man har egna barn. Igår var det leskigt också, jag och Pm satt och kollade på TV och alfred stökade på i vardagsrummet och rätt var det är så hör jag att han håller på och klätrar på en av stolarna. Ser hur han sträcker sig för att nå PMs dator och far rätt ner i golvet med näsan före. Sprang dit tog upp han och ser att det börjar rinna blod ur näsan. (Som vanligt började jag böla, vilket jag gör varje gång han gör sig riktigt illa) Fick sitta och trösta ett bra tag och försöka torka bort blodet. Kollade så att alla tänderna satt kvar, när han hade lugnat ner sig satt vi och mös en stund sen gick vi upp och badade. Verkade som att allt var ok sen på kvällen och i morse var det ingen fara. Men dom kan verkligen skämma upp en.


Tips

När jag letade efter julklappar innan jul hittade jag denna toppensida. Perfekt för dom som gillar träleksaker, fina leksaker för ett bra pris. Klicka på bilden för att gå till sidan.


Frågan är

Skulle även vilja ha en ny mobil, frågan är vilken. Har varit inne på en Aino rätt länge. Men nu är det så att min kamera har pajat. Så då blev jag sugen på att köpa en Satio och få 2 i ett.
VS.


Underskattat bakverk

Vi satt och diskuterade lite olika bakverk och jag skulle vilja hylla Mazarinen. Den är så himla underskattad, är ju skit god.


Vilken ska jag välja!

Vi tänkte passa på och köpa en sittvagn som är lite smidigare att ha när man ska fara till stan och så, nu när dom säljer ut förra åretsmodeller. Så kan man ha storvagnen på dagis hela tiden.Crescent Compact

Fördelar:
Det finns fullt liggläge
Det finns förvaringsfack och kiklycka


eller


Brio Race

Fördelar:
Lite snyggare
Lättare att fälla ihop
Lätt att bäraVilken ska jag välja?


Back on track

Här var det dött som i graven. Har varit på julledighet så jag har som helt enkelt struntat i bloggen.
Har haft det mysigt men kallt. Firade Jul hemma hos oss och nyår på Hasselmon. Alfred har börjat skolas in på dagis och det går jätte bra. Så här såg våran julgran ut föresten när den va klädd, men den har vi kastat ut eftersom den dog. Vi va nog lite för slarviga med vattningen. Men nu ska jag se till att skriva oftare!!


RSS 2.0