Jag kom på det!!

En stektermometer!!!!
De vill jag ha!


julklapp

Igår kom jag på nått jag önskade mig i julklapp.
Nått as bra.. synd bara att jag har glömt bort det..

.


Tack

världens sötaste Ellen som hämtade Alfred på dagis idag.
Fick även SMS om att vi fick komma och äta tacos efter jobbet, kan man få bättre service?
Efter det blir det badhuset en stund. Trevlig helg!
..


.


Bio

Harry Potter bokad 17/11, skönt och efterlängtat återseende.


Vädret?

Skickade mitt första fräckis SMS igår i hela mitt liv. Brukar inte göra sånt för jag tycker det är rätt jobbigt med folk som far och smsar eller mailar sånt där. Men igår kunde jag inte hålla mig. "Förgyllde" Maja och Jennys vardag med den här historien.


Två damer diskuterar vädret. Den ena damen säger att hon använder mannens snopp som vädertecken. Ligger den till vänster på morgonen blir det bra väder. Ligger den till höger, blir det ruskväder. - Ja, det må jag säga, säger den andra damen, men om den står rakt upp då? - Ärlig talat, vem bryr sig om vädret då?

Snabb?

I morse lyckades jag stänga av alarmet, vaknade 07,15 istället för 06,45.
Han dock, ge Alfred välling, byta blöja och kläder på han. Göra en macka att ta med på jobbet, ta mina vitaminer, duscha, borsta tänderna, sminka mig och klä på mig. Tjata på Alfred 15ggr att vi måste åka, fått"Ja ha också brottom" till svar. Inse att Loke har bajsat i soffan (aldrig hänt innan) har alltid gått på lådan. Som tur är äter han torrfoder så de va lätt att ta bort. Fejkat att jag åkte utan Alfred för att få med honom, klätt på ytterkläder. Satt in honom i bilen, lämnat honom på dagis och var här 07,55. BRA JOBBAT!!


Sleep Talk Recorder 11/11

Fortfarande inget snack, bara vändningar i sängen!

Sleep Talk RecorderPM far och påstår att jag pratar i sömnen. Han har dock aldrig kunnat berätta för mig vad det är jag säger. Så upp till bevis så skaffade jag igår en ny App. Sleep Talk Recorder, den aktiveras när man låter under natten, och så kan man lyssna på det när man vaknar. Väldigt spännande!

I natt såg det ut såhär, följande tider hade någon rört sig men än så länge inget snack.

Kl 02,12
kl 03,19
kl 04,35
kl 05,48
kl 06,00

Blir spännande att se om jag kommer prata eller om det är PM som snackar goja :P


Testa mössor


Kissekatterna

Katterna blir bättre och bättre kompisar. Nano tycker fortfarande att kattungen är rätt jobbig ibland men jag tror faktiskt att han börja tycka det är kul/mysigt också.


Mys pys


Är verkligen obeskrivligt mysigt att mysa runt på kyrkogården på Alla Helgona.
Svårt att ta kort på men det är väldigt fint.

Friday!

Dålig uppdatering p.g.a jobb och åter jobb. Som Maja redan nämt så kollade vi på The Other Guys igår. Ganska skum film men rolig såklart eftersom Will Ferrell var med. Nu är de faktiskt dags för helg igen, ska bli super skönt. Tror Sandra kommer hem en sväng på Lördag det ser jag fram emot.

Mitt liv som troll

Jag hade ett kasettband när jag var lite som hette "Mitt liv som troll". Det var mitt favoritband, kommer ihåg att jag tog med det på skolan en gång så vi fick lyssna på det på nån sagostund.
Nån annan som lyssnade på detta, hur bra som helst va de iallafall??

"Mitt liv som troll" handlar just om hur det är att vara troll. Ett barn som heter Kim (man får inte veta om det är en pojke eller en flicka) blir en dag bortrövad av en hop trollungar. De för människobarnet till en trollfarbror som daskar fram svansen på barnet, och därmet har ett nytt troll blivit till. Vid "födelsen" får barnen också bestämma om det ska bli en trollpojke eller en trollflicka. De väljer pojke, och han blir kallad Myra för att han doftar som myror. Hans närmaste trollkompisar kallas Smultron, Kåda, Lakrits och Syren. En tid lever Myra lyckligt med de andra trollungarna, men sen får han höra någon ropa i skogen efter Kim, och då börjar önskan växa sig stark om att återvända till människornas värld igen. Trots strapatser och känslomässiga bindningar lyckas Myra till slut ändå ta sig tillbaka till sin människorfamilj, och det här är Kims berättelse om sitt liv som troll. Rolf Lidbergs sagovärld har blivit en klassisk bild av hur vår naturmystik presenteras. Både nationellt och internationellt har han profilerat sig som en stor trolltecknare med en mycket stor läsekrets.


Försovning?

I morse missade PM sin buss p.g.a att veckarklockan ringde en timme försent. Som tur va gick det en till buss så han hann iallafall på jobbet. Jag jobbade som tur va sent den här veckan så jag var redan vaken när jag märkte att min inte ringde. Allt detta berodde på en bugg, står om det i Aftobladet idag. Nu har jag iallafall tagit bort och lagt till mina larm, nu funkar det :) Pinsamt för Apple dock!

En Mandolin

Ännu en sak jag önskar mig i julklapp :)


Suppen!


RSS 2.0