Headfoting

Såg att Maja hade lagt in en bild på Siljes första huvudfoting. La in Alfreds första på facebook förra veckan, men de finns ju dom som inte har facebook (Sara) så här kommer den på bloggen också :D
Det är förresten tydligen Petter.


Knivlisa

vet inte om ni läser knivlisas blogg, om ni inte gör de så tycker jag ni ska börja nu.
Hon är en super rolig tjej från Strömsund som jobbar på tidningen Frida. Hon har en pojkvänn som säger roliga saker i sömnen och själv är hon också super rolig, läs det här så förstår ni haha och så måste ni såklart läsa det här som hör ihop med de första.


Shoppa på ellos!


 Imorgon, torsdag 24/2, har du som bor i STUGUN och har postnummer 83076 möjlighet att shoppa extra förmånligt på ellos.se

Under fyra timmar, 17.00 till 21.00, får du och dina grannar i området hemma halva priset på en
valfri* vara. Erbjudandet gäller på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning eller mattor.

Kom ihåg att ange orderkod 235826 vid din beställning.


SaveSmart

Som vissa av er kanske vet så brukar jag handla från campadre.se en sida med olika kampanjer. Nu har jag fått äran att Buzza för en liknanade sida som heter http://www.savesmart.se De pressar ner priser på en massa olika varor, resor och hotell. Bli medlem du också!

Finns bland annat erbjudande på fotbolls resa till Milano,

Hotell i Sthlm.
&
Jamie Oliver kökset.


YLLE YLLE!


kom ihåg!


Halv 8

I Lördags var vi på den första halv 8 hos mig middagen, hemma hos Sara. Vi fick underbart god mat och underhållning bestående av melodifestivalen och tvspel :) Betygen kommer inte att redogöras fören sista middagen. Marita har lagt upp bilder på hela menyn här. Vi fick också reda på alla andras menyer vilket var spännande. Nu vet vi litegran vad vi kommer få smaka på de kommande kvällarna. Här är menyn som jag till slut valde.


Inspirerad!

Kikade lite på Gynnings blogg och blev hår inspirerad. Så nu har jag smidit lite planer med Lina.


I går

Var det ju helt underbart väder! Då var vi ute på Mörtsjön med Mamma & Pappa, Morfar & Gullan. Lite senare kom Jenny & Ebbe, Jan-Owe, Elin & Agneta. Alfred fick dra flera "abbojar" och sen fick han även äta upp dem hemma hos mamma. En super härlig dag i solen var det. Sånna hoppas jag det blir fler av den här våren.
påminnelse


...

Här var det dött som i graven. Var magsjuk hela förra veckan så då blev de inge bloggande. Nu är jag dock frisk som en nötkärna, eller ja lite förkyld men det hör ju till vardagen. På lördag kör vi igång Halv 8 hos mig i Stugun.
Jag är riktigt nervös och velar fram och tillbaka vilka rätter jag ska ta. Trodde jag hade bestämt mig men nu har jag börjat vela. Har fram till lördag på mig att beställa iallafall..

Någon av dessa menyer blir det!


RSS 2.0