PropEllen


Tassimo

Har fått äran att buzza för Kaffemaskinen Tassimo från Bosch. Är verkligen hur nöjd som helst, den gör bland annat suuper god Latte Macchiato och Marabou mjölkchoklad. När man köper maskinen får man dessutom 200kr på tassimo.se som man kan shoppa mera kappslar för. Igår beställde vi mer Latte Macchiato (min och PMs favorit) och så tänkte vi testa några te kapslar. Om ni har varit sugen på en kaffemaskin så kan jag varmt rekommendera Tassimo smidigt och gott. Såg förresten nu att den finns i massa fina färger, vi har en hel svart.

 

 


Glassepinneman

Mitt ut i öknen bor en glassepinneman
Alla hans glassar hade runnit ut i sand
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
nu är det bara 99 verser kvar..

Mitt ut i öknen bor en glassepinneman
Alla hans glassar hade runnit ut i sand
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
nu är det bara 98 verser kvar..

osv.

Päron dröm

Alfred älskar risifrutti, börjar gorma så fort man närmar sig hyllan på ica. Härom dagen köpte vi Risifrutti Pärondröm som jag tjyv åt igår.. himla god var den, sylten smakade typ som piggelin.. Mummms

 
Sommarens boktips!

Surfade runt lite och fick tips om dessa böcker. Hungerspelen trilogin av Suzanne Collins. Snikig som jag var tipsade jag Sara som köpde dem direkt, så då slapp jag köpa dom själv haha.. Va lite pank faktiskt men snikigt var det. För nu har jag lånat dem av Sara och hunnit läsa första boken. Superspännande måste jag säga, lite annorlunda men man blir väldigt fort fast. Finns att köpa på b.la adlibris. Det håller också på och görs filmer av dessa böcker, trailer finns här!

    

Hungerspelen
Fatta Eld
Revolt


RSS 2.0