Trollmor

Har börjat fila på en webshop till min och Ellens lilla hobbyverksamhet. Har hunnit lägga in en del produkter men det kommer mera bara vi hunnit ta kort. Men ni får gärna kika in på http://trollmor.jetshopfree.se och kolla, kanske till och med beställa :)
 
 
 

Matplatsen


Var inne på min favoritmatblogg Matplatsen idag, var länge sen jag kollade där så det fanns en hel del att gotta sig i. Skrev ut massor med recept som jag måste testa. Yummi Yummi!
 
 
 

A smal step man big step for Frank!


Sjukt men..


Trix

Efter en total bloggtorka så blev det ett mastodont inlägg på vad som hänt hela sommaren typ :) Tror att bloggningen kommer komma igång mer och mer nu när vardagen börjar återfinna sig. Tänkte nu skriva lite om Franks framsteg! Han börjar ju bli en riktigt stor kille nu, snart 11mån.

Hans trix just nu är:

När man säger hej hej, så vinkar han!
Han kan klappa händerna på beställning
Han kan peka på lampan.
Han står mot allt hela tiden.
Han kan stå själv mitt på golvet.
Har börjat testa gå några steg men är inte så stabil.
Han säger ma ma ma när han är ledsen mest ibland annars också.
Han säger pa pa pa & titttta. Man märker att han försöker härma annat också.
Pincett greppet börjar han få flyt på också!

Det är väl ungefär dom trixen han kan just nu :)


SemesternVi har vattnat blommor, målat hus & ätit gott bröd.Sen var det dags för storsloken, vi var snyggasy som vanligt!Vi körde tillbaka båten efter storsloken, målade mer & kollade på fotboll.Vi har målat ännu mer, Frank har växt & jag lagade gryta.Äppelträden blommade, en massa snälla människor var här och målade & vi badade i mörtsjön.Frank blev 8 månader, vi har lekt en massa & haft vattenkrig.Det har varit en del sol vi har spelat kubb och sprungit i vattenspridaren. Sen var det midsommar, vi var på sunna på FM sen kom Lillen & Jenny hem till oss på EM.På kvällen åkte vi ner till Strömsnäs på rockabilly fest, kom hem jätte sent. Dagen där på var jag på bingo i häggenås, med Sara Marita & Tanja.Alfred klarade att bygga en hel pärlplatta,  jag såg en dubbelregnbåge, vi var på sunna & Ellen fyllde år.Vi var till strömsnäs på Beppes museum, Frank började krypa, vi tvättade bil, bakade kaninkaka & fiskade.Hovade skräddare, fick myggbett, var på Frösö Zoo, Alfred hade "skorsten" i håret, vi badade & Nano var en sopa.Vi har ätit hos Ellen & Mathias, spelat tärning, Frank växte & jag såg ett kryp.Barnen har växt en massa, vi har spelat kort & Pär är lik Zlatan.Frank har lärt sig stå, vi har ätit jordgubbar & Nano är bästa barnvakten.Vi var och tältade!Jag fyllde 25 år & hade kalas!Bakade inför födelsedagsfika, Marita grattade först & Frank blev bättre på att stå.Alfred har blivit långhårig, Frank upptäckte tvättmaskinen, ätit mer jordgubbar + hallen, Alfred sover konstigt & renoverat upp slanghållaren.Sen var det dags för stråket!


Jag gjorde rabarmerlemonad, var kattvakt & hade många blåmärken efter stråket.Nano var lurig, Frank var tokig & rosorna blommade!Trollmor var i strömsnäs på marknad & jag, Ellen, Alfred & Nova var på tivoli.Bakat lagat mat, promenerat/sprungit, hittat grön spindel & varit på 30årskalas.


RSS 2.0