Julknytis

Blev rätt lugn i år, hade julmiddag med jobbet dagen innan. Men vi träffades hemma hos oss. Ganska många faktiskt. Drack glögg, sneglade på nån julfilm och myste.
 
Granen 2012
 
 Frank har varit väldigt duktig på att låta bli granen faktiskt. Ibland står han och kollar på den och man ser att det lixom kliar i hela kroppen på honom så mycker vill han känna på den, haha. Vissa gånger blir suget för stot och han sopar till en kula, men överlag duktig. Några som gillat granen väldigt mycket i år är katterna.
 
 
 
 

Fyndigt

 
Fyndade lite nya lack från tradera för ett tag sedan. Helt nya för ca 50kr/st i butik kostar AtS 199kr. Addicted to speed är verkligen det bästa toplacket jag har haft! Rekommenderas!
 
 

Sötaste Luciorna

På Åtegården hade dom såhär söta lucior.
 
 
 
Vi han också iväg på lucian på Nornan, alltid lika mysigt. Och väldigt många som var otroligt duktiga på att sjunga. Dansa runt granen var det mest bara våra barn som ville, så då fick man ju ställa upp :)
 
 
 

15 december

Okej, planen för lördagen är så här. Alla är välkommna, mest troligt kommer mina kids vara hemma. Men dom går och lägger sig kl 20. Man får komma när man vill, ta gärna med nått tilltugg och det du vill dricka. Vi klär granen, kanske att nån julfilm rullar och så spelar vi nått spel!

Välkommen!

Jamtli

Den 7-9 december stod jag och Ellen på Jamtli Julmarknad med elve. Det var roligt, mysigt och lite kallt. Sålde rätt mycke mössor och fick en hel del beställningar så det var det värt. På lördagskvällen var vi på middag med Elina & Jessica som gick i våran klass på gymnasiet. Vi hade det jättekul, är precis som att vi sets igår varje gång vi ses fast det inte blir så ofta.
 
 

Julklänning

 
Nån av dom här hade jag velat ha till jul. Kanske helst båda. Synd att de bara fanns i stl 32/34...
 
 

Mys helg!

Haft en kanon helg faktiskt, en av de bästa på länge måste jag säga. På fredagen var det meningen att det skulle vara after work. Men då det vart inställt så blev det familjefredagsmys istället. På lördagen lämnade vi Frank på Änge en sväng och blåste till stan för att köpa lite presenter, handla mat och presenter. Eftersom folk envisas med att fylla år precis innan jul :) Sen när vi kom hem var det dags för piratkalas hos Sebastian riktigt trevligt.

På kvällen kom Frida förbi så vi drack fin och kollade på Så mycket bättre. Efter det blev de Sex and the City och en sväng ner på byn mitt i natten hihi. Var och kikade på Anton & Fridas hus igen, snart kan dom flytta in! Det blir hur fint som helst. Söndagen var perfekt mysdag, fixade det sista stjärnor och dyrlikt. Bakade surdegsbröd, gjorde en stek sydde inför marknaden och bjöd hem mamma & pappa. En perfekt helg om ni frågar mig!

1 advent

 
och stjärnorna är uppe!
 
 

RSS 2.0