I'm in love!Kikade in på ikeas hemsida och de hade lagt ut årets utemöbler nu. Jag blev kär i sunderö! Tänk om man hade ett par sånna här stolar som man kunde ligga och sola på i sommar!! Direkt in på önskelistan.

Lipton pyramidte!

Jag buzzar just nu för lipton! Har fått tre olika sorters te som jag kan bjuda på. Säg till om ni vill ha en påse. Finns earl grey, forest fruit & green tea mandarin orange. Vill ni veta mer om vad buzzador är så klicka in på länken här till vänster!


Draw Something!

Tanja har tydligen aldrig spelar mario.


Bild bomb igen :)

Jaha, vad har hänt sen sist.. Pär fyllde år, jag och Alfred har bakat och pysslat. Vi har varit ute i det fina vädret, jag och Ellen har börjar sy mössor, vi har haft fint besök och barnen har som vanligt växt!


Storkbett

Kom på att ni kanske undrar vad det är för blått Frank har mellan sina ögon. Är ju inget man frågar direkt. Men det är iallafall några blodkärl som ligger lite ytligt, kommer medt troligt försvinna efter nått år, är inget farligt utan ganska vanligt :) Nu vet nu de!


Bildbomb 3

Hmm, vad har hänt sen sist? Vi var hos Zalla på födelsedagsmiddag. God mat och roliga lekar. Har pysslat lite i köket och så har Alfred åkt Åteloppet. Sen har vi mest varit ute i de fina vädret.

XOXO


pictureNy bild här på sidan om.. funderar även kanske på att uppdatera headern lite.. får se!


Who will help me?
Vad säger ni gott folk? Alla vi känner kommer till oss, målar huset, smack smack.. sen bjuppar vi på middag och dricka! Vilka är med mig?


Grattis Melina!!

Länge sen vi hängde nu, det måste bli ändring på det. Nu är vi ju faktiskt grannar igen :) Hoppas du haft en kanondag, på lördag ska vi röja!


RSS 2.0